Stapel het drijven op smalle werkplaatsen

August 25, 2022
Laatste bedrijfscasus over Stapel het drijven op smalle werkplaatsen

 

Stapel het drijven in smalle het werk ruimte

 

Vandaag stellen wij eenvoudig, sterk en een zeer betrouwbaar zijgreepheiblok voor die uw stapel drijfwerken zelfs op smalle gebieden kunnen uitvoeren.

 

Het nam VIBRA een tijdje om te besluiten of in de kant gaan trillende hamer vastklemde. Er zijn verscheidene producten op de markt, maar er is weinig vraag naar hen. Tot slot lanceerden wij ons conceptenproduct en ontvingen een warm onthaal van onze doelgebruikers.


Zijklem trillende hamer SV-200 & SV-300

 

De afdeling van de Vibratechniek kwam met een nieuwe vastklemmend en temperend blokstelsel op de proppen dat enkele gemeenschappelijke problemen met dergelijk materiaal aanpakt. De ingenieurs ontwikkelden een eenvoudige robuuste en zeer betrouwbare zijklauw. Met deze trillingshamer opgezet op het graafwerktuig, zal uw bouw sneller, efficiënter zijn, en met minder personeel. Met de onlangs ontworpen zij de klem trillende hamer van SV200, kunnen de langste stapels zelfs zonder een telescopische gids worden gedreven. SV200 is getest gebied geweest en momenteel aan vele klanten in China verkocht en rond de wereld ook verkocht.

 

 

 

 

 

 

Toepassingsvoorwaarden

 

*** Het wordt speciaal ontwikkeld en voor lage vrije hoogte en smalle ruimtebouwmilieu's zoals workshops en brugstichtingen ontworpen.

 

*** Geschikt voor 9~40 ton standaardgraafwerktuigen, kan het gemakkelijk worden gewijzigd en het is gemakkelijk ook te installeren.

 

*** Het multifunctionele klemsysteem, vervangbare standaardkleminterface, ontmoet staalplaatstapel, h-type en arious stapeltypes van v zoals staal en ronde pijpstapels.

 

*** Het facultatieve systeem van de het heiblokcontrole van VIBRA NCS verstrekt hulpparameters voor het opstapelen van verrichtingen. Het kan diverse functionele informatie van het hydraulische controlesysteem tonen.

 

 

 


Materiaalvoordelen

  • Grote torsie zwenkende steun, de cilinder van de hoge drukschommeling, gespleten controleklep, de compacte centrale otary verbinding van r.
  • De voorinterface van de oliekring, hoge drukaccumulator voor energieaanvulling, gespleten controleklep, ingevoerd hydraulisch systeem. Het elektronische controlesysteem ontmoet het waterdichte niveau van IP76.
  • Wapens met hoge weerstand die, door de dubbele cilinders van de hoge drukolie worden de gedreven, de vervangbare klemmen, en de dubbele wapens klemmen synchroon vast en bevrijden los.
  • Bodemklem uit gegoten staal uit één stuk, geïntegreerde oliecilinder, getande tandplaat, en stapel vasthakend mechanisme.

Toepasselijke stapeltypes

 

Techincalparameters

 

Parameterpunt Eenheid SV-200 SV-300
Zonderling ogenblik Kgm 3.1 5.2
Trillingskracht Kn 310 518
waaier van omwenteling T/min 2300-3000 2300-3000
Zijklem het vastklemmen kracht Kn 332 375
Bodemklem het vastklemmen kracht Kn 384 435
Werkdruk Mpa 32 32
Het werk stroom l/min. l/min. 130-180 200-280
Wartel/broodjeshoekgraden ° Graden 360/±30° 360/±30°
Afmetingen LxWxH Mm 1320x1160x1820 1310x1295x2410
Gewicht (met inbegrip van verbinding en inrichting) kg 1750 2380

 

Een korte klem van smalle bouwwerf

 

 


 

De cliënten wilden het opstapelende werk op smalle gebieden doen waar de voorladingstype heiblokken niet kunnen werken. SV-200 voeren efficiënt dit werk uit zeer en oplossend cliëntenprobleem van ruimtetekorten.

 

Contacteer ons verkoopteam om te zien of is de zijklemvibrator een geschikt en economisch hulpmiddel voor uw volgende project!

 

Ye Kun Construction Machinery Co. , Is Ltd gespecialiseerde één is bezig geweest met de de de van het de machinemateriaal van de trillingsstapel driv ing productie, verkoop en dienst van technology-oriented ondernemingen, producten die hoofdzakelijk een machine van de hoge snelheids hydraulische stapel driv ing en perifere die toebehoren, materiaal wijd te voorschijn komen in allerlei de bouw van de stichtingstechniek wordt gebruikt.

 

Na een korte periode van ontwikkeling, won het bedrijf de erkenning van klanten, en de jaarlijkse verdubbelde verkoopgroei. Op de markt brengend het land met het VIBRA-merk en voer het uit. De productie van het bedrijf van mini hydraulisch heiblok, trillingshamer en andere productenkwaliteit heeft het geavanceerde niveau van de industrie bereikt.

 

Het bedrijf heeft een jonge en ondernemende teamsamenwerking om de klantenwaarde als zelfwaarde te respecteren, om het betrouwbaarst, het uitvoerigst, de meest professionele van de de machinemateriaal en dienst van de trillingsstapel te worden leveranciers en constante inspanningen te leveren.

 

Bezoek onze website voor meer informatie over al onze producten (http://www.hydraulic-piledriver.com/)