12 van de de Stapel Drijfmachine van het meterblad Harde de Grondvoorwaarde met 372KN-Kracht

Plaats van herkomst Shanghai
Merknaam VIBRA
Certificering ISO 9001:2015
Modelnummer Fv-330
Min. bestelaantal 1 REEKS
Prijs 10000 to 42000 USD
Verpakking Details 5.824 CBM
Levertijd 7-35 dagen
Betalingscondities T/T, D/P, Western Union, MoneyGram, L/C, D/A
Levering vermogen 10 SET/MONTH
Productdetails
Naam Photovoltaic Stapel Drijfmateriaal Eigenschap Het werk doeltreffendheid in harde grond
Wapen 670kg Druk 32Mpa
Hamer 2300kg Trilling 3200rpm
Middelpuntvliedende kracht 372KN Graafwerktuig 33-40T
Het opstapelen van Diepte 12m Materiaal Het staal, Kernmaterialen allen wordt ingevoerd
kleur Gele/Blauwe/Rode/Witte, aangepaste beschikbare kleur Type Hydraulische Trillende Hamer
HS Code 8430100000 Voorwaarde Nieuw en Gebruikt beschikbare allebei
Hoog licht

12 de Stapel Drijfmachine van het meterblad

,

Bladstapel die Rig Machine boren

,

Hard Grondheiblok Machine

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Blauwe kleur 12 meterstapel het drijven in harde grondvoorwaarde met 372KN-kracht

 

Materiaalvoordelen:

Hoge trillingsfrequentie, grote trillingskracht, met hoge weerstand van de structurele delen;

Super-heavy inrichting uit gegoten staal, verhoogt de oliecilinder en de koppelstang, hoge betrouwbaarheid.

De machine heeft hoge configuratie, Duitse Rexroth-trillingsmotor, zijn de kerncomponenten ingevoerde eerste-lijnmerken.

 

Beschrijving

 

Strevend naar de photovoltaic industrie krachtig door het land wordt ontwikkeld, heeft ons bedrijf vele speciale modellen zoals FV280-350L die ontwikkeld. Ondertussen, is ons bedrijf ook de enige die fabrikant van de stapelmachine aan deze industrie wordt aangepast.

 

De gespecialiseerde Photovoltaic stapel die en machineonderbrekingen drijven trekken door het technische knelpunt van kleine trillingskracht en lage bouwefficiency van het traditionele middelgrote heiblok, realiseert het speciale type graafwerktuig van het aanpassingstonnage overtreffend hetzelfde niveau van het opstapelen van capaciteit, zo het besparen van de materiaalkosten en brandstof en het verbeteren van de bouwefficiency.

 

Technische Parameter

 

Punt Fv-250 Fv-280 Fv-300 Fv-330 Fv-350L Fv-350 Fv-400
Trillingsfrequentie (t/min) 2500 2800 3200 3200 3200 3200 3200
Verrichtingsdruk (Mpa) 30 32 32 32 32 32 32
Middelpuntvliedende kracht (KN) 265 335 350 372 435 455 485
Max.Pile Lengte (m) 10 12 12 12 15 15 18
Wapengewicht (kg) 500 500 670 670 670 750 750
Hamergewicht (kg) 1700 1900 2100 2300 2400 2600 2700
Graafwerktuig (t) 20-30 20-30 30-35 33-40 35-40 40-45 45-60

 

 

Machineskenmerken

  • Het controlesysteem keurt de geïntegreerde klep van de de invoercontrole goed, kan elke actie onafhankelijk worden gecontroleerd, geschikt voor onderhoud en controle.
  • De trillingsfrequentie wordt gecontroleerd in twee stadia, en de tweede stadiumtrilling is de samenloop van dubbele pompen, die zeer de opwindingskracht verhoogt en de speciale geologie overwint.
  • Het mini en lichtgewichtontwerp maakt toepassing flexibel.
  • Het nemen van het voordeel van het graafwerktuig hydraulische systeem zonder ander drijfsysteemvereiste, dat sparen stookolie en vervoerskosten.
  • De verrichting is eenvoudig en gemakkelijk te leren. De bestuurder die de verrichtingsstichting van graafwerktuig heeft kan het met praktijk in werking stellen

 

Het werk Principe

 

Het hydraulische trillende heiblok neemt het voordeel van hoge die frequentietrilling door motor wordt geproduceerd en doortrekt de trillingskracht aan het hydraulische trillende heiblok voor het omringende grond vloeibaar maken & breekt zijn structuur om de wrijving te verminderen; dan vormt het opstapelen van of het boren van de stapel de grondgrond via graafwerktuig. De hoge frequentietrilling wordt gedreven door de hydraulische motor van het graafwerktuig.

De hydraulische motor drijft de twee zonderlinge assen om bij hoge snelheid in tegenovergestelde richting te roteren. De horizontale kracht van de zonderlinge as annuleert elkaar zonder trilling. De verticale krachten kloppen aan elkaar, die een verticaal-frequentietrilling creëren.

 

 

Ongeveer ons

 

De Machinesco. van Shanghai yekun, Ltd werd opgericht in 2014, het professionele bedrijf van A implicerend in hydraulische het trillen heiblokvervaardiging, verkoop en de dienst. Ons bedrijf neemt het recentste hoge snelheids hydraulische trillende heiblok en zijn componenten als belangrijkste producten. Onze producten zijn enorm voor infrastructuur & bouwnijverheid van toepassing.

 

Wij concentreren ons op productkwaliteit met de recentste industriële technologie. Het mini hydraulische trillende heiblok leidt de industriële tendens. Het midden en grote hydraulische trillende heiblok wordt ook hoogst erkend door onze cliënten. Tegelijkertijd, werkten wij actief met het de fabriek en de bouwbedrijf samen van techniekmachines om meer functionele beroepsuitrusting gezamenlijk te ontwikkelen, en wij huurden buitenlandse beroeps als onze technische adviseur in.

 

 

FAQ

 

Q: Bent u een fabrikant?

 

A: Ja, zijn wij op dit gebied meer dan 12 jaar geweest, is onze fabriek in Suzhou en u bent welkom om onze eenheid tijdens arbeidstijdperiode op om het even welk ogenblik te bezoeken,

 

Q: Who is uw hoofdklant?

 

A: Onze klanten spreiden overal China met sommige in het buitenland landen ook namelijk van Nieuw Zeeland, Maleisië uit, treden Indonesië en veel meer in de lijst toe. De merken zoals XCMG, SANY, Zoomlion, Caterpillar en Hyundai zijn onze waardevolle klanten.

 

Q: Hoe lang is de garantie periode?

 

A: De garantieperiode is 12 maanden vanaf de datum van voltooiing van installatie, de centrale verwerkingseenheid en de belangrijke onderdelen, behalve het dragen van delen.

 

Q: Wat is MOQ?

 

A: 1 reeks is beschikbaar.

 

Q: Wat is de betalingswijze?

 

A: Wij keuren de betaling van T/T goed en D/P-.

 

Q: Wat is de levertijd?

 

A: De levertijd is over het algemeen 7-35 dagen, en komt bij de Haven van Shanghai aan. Het verschepen de tijd zou als overzee moeten worden beschouwd.

 

Q: Kan ik ons EMBLEEM op de machine hebben?

 

A: Natuurlijk kunt u.

 

Q: Hoe is uw productkwaliteit?

 

A: Ons materiaal wordt strikt uitgevoerd overeenkomstig de technische normen van „Technische Voorwaarden voor Heiblok Enterprises“.

 

Q: Kan ik uw handelaar zijn?

 

A: Welkom om onze handelaar te worden, en wij zien ernaar uit het ontwikkelen tot een regionale algemene agent en een strategische partner te bevorderen zich als u met torenhoge idealen!

 

Q: Hoe te opdracht te geven tot?

 

A:
1. Gelieve te vertellen ons het model met hoeveelheid en ander vereiste die u nodig had.
2. Wij geven de Proformarekening aan u uit na bevestigden de prijs en andere details.
3. Wij schikken de ordeproductie op ontvangstbewijs van bevestigd pi en uw storting of originele L/C.
4. Nadat de goederen klaar zijn te verschepen, zullen wij u de verzendingsdatum en andere informations per e-mail tegelijkertijd informeren.
5. Wij zullen helpen om uw goederen te volgen tot u hen veilig ontvangt.