2700kg graafwerktuig Vibro Hammer For de Stapel van het 18 Meterblad het Drijven

Plaats van herkomst Shanghai
Merknaam VIBRA
Certificering ISO 9001:2015
Modelnummer Fv-400
Min. bestelaantal 1 reeks
Prijs 15000 to 38000 USD
Verpakking Details 8.5 CBM
Levertijd 7-35 dagen
Betalingscondities L/C, T/T, D/P, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen 10 SET/MONTH
Productdetails
Naam Graafwerktuig Mounted Pile Driver eigenschap Met geringe geluidssterkte
Trillingsfrequentie 3200rpm Verrichtingsdruk 32Mpa
Hamer 2700kg Wapen 750kg
Max.Pile 18m Middelpuntvliedende kracht 485 Kn
Graafwerktuig Operating Weight 45~60 ton Materiaal Het staal, Kernmaterialen allen wordt ingevoerd
Type Hydraulische Trillende Hamer Voorwaarde Nieuw en Gebruikt beschikbare allebei
kleur Gele/Blauwe/Rode/Witte, aangepaste beschikbare kleur HS Code 8430100000
Hoog licht

2700kg Vibro Bladheiblok

,

De Stapel Drijfmachine van het 18 Meterblad

,

De Hamer van graafwerktuigsheet pile vibro

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Blauwe kleuren2700kg vibro hamer voor het de stapel drijfwerk van het 18 meterblad

 

Het grote Heiblok van Graafwerktuigmounted hydraulic vibrating

 

De hydraulische trillingshamer van VIBRA is het trillings drijf opstapelende materiaal dat onder een grote verscheidenheid van stichtingsprojecten populair is. Behalve het drijven van en het trekken van elementen zoals bladstapels en pijpen, worden de trillingshamers ook gebruikt voor grond densifying of verticale drainage, vooral geschikt voor gemeentelijk, bruggen, kistdam, de bouwstichting, enz.

Met geavanceerde technologie, heeft de trillingshamer voordelen van met geringe geluidssterkte, hoog rendement, niet-verontreiniging en niet-schade aan stapels, enz.

 

Deze reeks modellen heeft hogere eisen ten aanzien van het algemene ontwerp en productieniveau. Trekkend op de geavanceerde technologie van grote hydraulische trillingshamer van Europa en Amerika en onze jaren van ervaring in de industrie, hebben wij een unieke doosstructuur met hoge betrouwbaarheid en langere gemiddelde levensduur van lagers ontwikkeld, die in de belangrijke positie in dezelfde industrie is.

 

10 ~ 21 meters van de bouw van de bladstapel zijn de heersende stroming van de markt, verstrekken wij een verscheidenheid van zonderlinge groepen voor selectie, sterkteoptimalisering voor elke component, met hogere veiligheid en een brede waaier van aanpassingsvermogen aan diverse geologische voorwaarden.

 

Materiaalvoordelen:

Hoge frequentietrilling, grote trillingskracht, met hoge weerstand van de structurele delen;

Super-heavy inrichting uit gegoten staal, verhoogt de oliecilinder en de koppelstang, hoge betrouwbaarheid.

De machine heeft hoge configuratie, Duitse Rexroth-trillingsmotor, zijn de kerncomponenten ingevoerde eerste-lijnmerken.

 

 

  • Stapel van de stapel de drijfstaalplaat, cementstapel, de stapel van het staalspoor, ijzerplaat, h-staal
  • Snelle omzettende verrichting; Van toepassing geweest op diverse werkomgevingen.
  • Vergeleken bij andere systemen, minder die kracht voor stapel het trekken wordt vereist
  • Niet de bovenkant of de bodem van de stapel van de staalpijp, de stapel van de staalplaat en staalspoor stapelt beschadigen zich op.
  • Om niet het de bouw werk dichtbij het zelfs vaak te beschadigen.
  • De goedgekeurde Rubberschede om lawaai en trilling te verminderen, de verrichting is stil en de het werk periode is kort; Het is nuttig om milieumoeilijkheden te overwinnen.
  • Volgens de plaatsingsrichting van van de bladstapel en plaats voorwaarden, kan de bladstapel worden vastgeklemd en of verminderd door positief omwenteling van 180 ° verbieden. De trillingsfrequentie kan door twee niveaus worden aangepast, en de dubbele pompen worden op twee niveaus gecombineerd om de opwindingskracht zeer te verhogen.

 

 

Technische Parameters

 

Punt Fv-250 Fv-280 Fv-300 Fv-330 Fv-350L Fv-350 Fv-400
Trillingsfrequentie (t/min) 2500 2800 3200 3200 3200 3200 3200
Verrichtingsdruk (Mpa) 30 32 32 32 32 32 32
Middelpuntvliedende kracht (KN) 265 335 350 372 435 455 485
Max.Pile Lengte (m) 10 12 12 12 15 15 18
Wapen (kg) 500 500 670 670 670 750 750
Hamer (kg) 1700 1900 2100 2300 2400 2600 2700
Graafwerktuig (t) 20-30 20-30 30-35 33-40 35-40 40-45 45-60

 

Het werk Principe

 

Het hydraulische trillende heiblok neemt het voordeel van hoge die frequentietrilling door motor wordt geproduceerd en doortrekt de trillingskracht aan het hydraulische trillende heiblok voor het omringende grond vloeibaar maken & breekt zijn structuur om de wrijving te verminderen; dan vormt het opstapelen van of het boren van de stapel de grondgrond via graafwerktuig. De hoge frequentietrilling wordt gedreven door de hydraulische motor van het graafwerktuig.

De hydraulische motor drijft de twee zonderlinge assen om bij hoge snelheid in tegenovergestelde richting te roteren. De horizontale kracht van de zonderlinge as annuleert elkaar zonder trilling. De verticale krachten kloppen aan elkaar, die een verticaal-frequentietrilling creëren.

 

 

Ongeveer ons

 

De Machinesco. van Shanghai yekun, Ltd werd opgericht in 2014, het professionele bedrijf van A implicerend in hydraulische het trillen heiblokvervaardiging, verkoop en de dienst. Ons bedrijf neemt het recentste hoge snelheids hydraulische trillende heiblok en zijn componenten als belangrijkste producten. Onze producten zijn enorm voor infrastructuur & bouwnijverheid van toepassing.

 

Wij concentreren ons op productkwaliteit met de recentste industriële technologie. Het mini hydraulische trillende heiblok leidt de industriële tendens. Het midden en grote hydraulische trillende heiblok wordt ook hoogst erkend door onze cliënten. Tegelijkertijd, werken wij actief met het de fabriek en de bouwbedrijf samen van techniekmachines om meer functionele beroepsuitrusting gezamenlijk te ontwikkelen, en wij huurden buitenlandse beroeps als onze technische adviseur in.

 

Ons bedrijf bestaat uit een jong, enthousiast professioneel team. Hang cliënt aan als prioriteit, Kwaliteit als eerste zorg, Beheer als stichting. Wij werken voor de richting om de meest professionele en uitvoerige hydraulische het trillen van de heiblokvervaardiging en dienst te worden leverancier.

 

2700kg graafwerktuig Vibro Hammer For de Stapel van het 18 Meterblad het Drijven 0

 

2700kg graafwerktuig Vibro Hammer For de Stapel van het 18 Meterblad het Drijven 1

 

FAQ

 

Q: Hoe lang is de garantie periode?

A: De garantieperiode is 12 maanden vanaf de datum van voltooiing van installatie, behalve het dragen van delen.

 

Q: Wat is MOQ?

A: 1 reeks is beschikbaar.

 

Q: Wat is de betalingswijze?

A: Wij keuren de betaling van L/C, van T/T goed en D/P-.

 

Q: Wat is de levertijd?

A: De levertijd is over het algemeen 7-35 dagen, en komt bij de Haven van Shanghai aan. Het verschepen de tijd zou als overzee moeten worden beschouwd.

 

Q: Kan ik ons EMBLEEM op de machine hebben?

A: Natuurlijk kunt u.

 

Q: Hoe is uw productkwaliteit?

A: Ons materiaal wordt strikt uitgevoerd overeenkomstig de technische normen van „Technische Voorwaarden voor Heiblok Enterprises“.

 

Q: Kan ik uw handelaar zijn?

A: Welkom om onze handelaar te worden, en wij zien ernaar uit het ontwikkelen tot een regionale algemene agent en een strategische partner te bevorderen zich als u met torenhoge idealen!