Olie het Koelen Aarde Booravegaar voor 24 - 50 Ton Graafwerktuig

Plaats van herkomst China
Merknaam VIBRA
Modelnummer 35000N & 65000N
Min. bestelaantal 1 reeks
Prijs 5000 to 40000 USD
Levertijd 7-45 dagen
Betalingscondities T/T, D/P, Western Union, MoneyGram, L/C
Productdetails
Naam droeg boringsmachine Eigenschap Snelle Snelheid
Het koelen methode olie het koelen Gebruik Voor 24 - 50 ton graafwerktuigen
Hoog licht

Graafwerktuig Earth Drilling Auger

,

Olie het Koelen Aarde Booravegaar

,

De aarde droeg Boringsmachine

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Aarde booravegaar geschikt voor om het even welk merk van graafwerktuiggebruik voor het boren projecten

 

Beschrijving

 

Een nieuw type van de hoge machine van de torsieboring, die voor graafwerktuigen van 24 ton aan 50 ton geschikt is.

 

Producteigenschappen


1. Het integrale toestelolie koelen: Met uniek ontwerp, slechts door de automatische berekening van vloeistof, wordt het blik van de toestelolie efficiënt gekoeld. Dit systeem beschermt effectief uw investering in de hoge stapels van het torsieanker.
2. Hoog - kwaliteits hydraulische motor: De materialen van ons bedrijf zijn ook van de leveranciers van uitstekende kwaliteit.
3. Planetarische versnellingsbak: De unieke planetarische versnellingsbak kan de outputtorsie vergroten. Dit systeem kan de outputtorsie van onze motor verdubbelen en de duurzaamheid en de betrouwbaarheid van onze producten verzekeren.

 

Ongeveer ons

 

De Machinesco. van Shanghai yekun, Ltd werd opgericht in 2014, het professionele bedrijf van A implicerend in hydraulische het trillen heiblokvervaardiging, verkoop en de dienst. Ons bedrijf neemt het recentste hoge snelheids hydraulische trillende heiblok en zijn componenten als belangrijkste producten. Onze producten zijn enorm voor infrastructuur & bouwnijverheid van toepassing.

 

Wij concentreren ons op productkwaliteit met de recentste industriële technologie. Het mini hydraulische trillende heiblok leidt de industriële tendens. Het midden en grote hydraulische trillende heiblok wordt ook hoogst erkend door onze cliënten. Tegelijkertijd, werkten wij actief met het de fabriek en de bouwbedrijf samen van techniekmachines om meer functionele beroepsuitrusting gezamenlijk te ontwikkelen, en wij huurden buitenlandse beroeps als onze technische adviseur in.

 

Ons bedrijf bestaat uit jongelui, enthousiasme professioneel team. Hang cliënt aan als prioriteit, Kwaliteit als eerste zorg, Beheer als stichting. Wij werken voor de richting om de meest professionele en uitvoerige hydraulische het trillen van de heiblokvervaardiging en dienst te worden leverancier.

 

 

FAQ

 

Q: Bent u een fabrikant?

 

A: Ja, zijn wij op dit gebied meer dan 12 jaar geweest, is onze fabriek in Suzhou en u bent welkom om onze eenheid tijdens arbeidstijdperiode op om het even welk ogenblik te bezoeken,

 

Q: Who is uw hoofdklant?

 

A: Onze klanten spreiden overal China met sommige in het buitenland landen ook namelijk van Nieuw Zeeland, Maleisië uit, treden Indonesië en veel meer in de lijst toe. De merken zoals XCMG, SANY, Zoomlion, Caterpillar en Hyundai zijn onze waardevolle klanten.

 

Q: Hoe lang is de garantie periode?

 

A: De garantieperiode is 12 maanden vanaf de datum van voltooiing van installatie, de centrale verwerkingseenheid en de belangrijke onderdelen, behalve het dragen van delen.

 

Q: Wat is MOQ?

 

A: 1 reeks is beschikbaar.

 

Q: Wat is de betalingswijze?

 

A: Wij keuren de betaling van T/T goed en D/P-.

 

Q: Wat is de levertijd?

 

A: De levertijd is over het algemeen 7-35 dagen, en komt bij de Haven van Shanghai aan. Het verschepen de tijd zou als overzee moeten worden beschouwd.

 

Q: Kan ik ons EMBLEEM op de machine hebben?

 

A: Natuurlijk kunt u.

 

Q: Hoe is uw productkwaliteit?

 

A: Ons materiaal wordt strikt uitgevoerd overeenkomstig de technische normen van „Technische Voorwaarden voor Heiblok Enterprises“.

 

Q: Kan ik uw handelaar zijn?

 

A: Welkom om onze handelaar te worden, en wij zien ernaar uit het ontwikkelen tot een regionale algemene agent en een strategische partner te bevorderen zich als u met torenhoge idealen!

 

Q: Hoe te opdracht te geven tot?

 

A:
1. Gelieve te vertellen ons het model met hoeveelheid en ander vereiste die u nodig had.
2. Wij geven de Proformarekening aan u uit na bevestigden de prijs en andere details.
3. Wij schikken de ordeproductie op ontvangstbewijs van bevestigd pi en uw storting of originele L/C.
4. Nadat de goederen klaar zijn te verschepen, zullen wij u de verzendingsdatum en andere informations per e-mail tegelijkertijd informeren.
5. Wij zullen helpen om uw goederen te volgen tot u hen veilig ontvangt.