455KN bladheiblok For 15 Meter die Trekkend Bouw opstapelen zich

Plaats van herkomst Shanghai
Merknaam VIBRA
Certificering ISO 9001:2015
Modelnummer Fv-350
Min. bestelaantal 1 reeks
Prijs 15000 to 40000 USD
Verpakking Details 7.616 CBM
Levertijd 7-35 dagen
Betalingscondities T/T, D/P, L/C, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen 10 SET/MONTH
Productdetails
Naam Het grote Drijfmateriaal van de Bladstapel Eigenschap Hoge middelpuntvliedende kracht voor het vlotte opstapelende werk
Frequentie 3200rpm Druk 32Mpa
Wapen 750kg Hamer 2600kg
Middelpuntvliedende kracht 455KN Graafwerktuig 40-45T
Maximum die diepte opstapelen 15 meter Materiaal Het staal, Kernmaterialen allen wordt ingevoerd
Type Hydraulische Trillende Hamer Voorwaarde Nieuw en Gebruikt beschikbare allebei
Kleur Gele/Blauwe/Rode/Witte, aangepaste beschikbare kleur
Hoog licht

Het opstapelen zich Trekkend Bladheiblok

,

Het Heiblok van het 15 Meterblad

,

Het Boormateriaal van de bouwstapel

Laat een bericht achter
Productomschrijving

455KN het bladheiblok voor 15 meet het opstapelen van en het trekken van bouw

 

Beschrijving

 

Deze reeks modellen heeft hogere eisen ten aanzien van het algemene ontwerp en productieniveau. Trekkend op de geavanceerde technologie van grote hydraulische trillingshamer van Europa en Amerika en onze jaren van ervaring in de industrie, hebben wij een unieke doosstructuur met hoge betrouwbaarheid en langere gemiddelde levensduur van lagers ontwikkeld, die in de belangrijke positie in dezelfde industrie is.

 

De trillende de stapelhamer van VIBRA gebruikt zijn hoge frequentietrilling trillen stapellichaam met hoge snelheidsverhoging om de verticale trilling van mechanische opbrengst tot stapel over te gaan die de ertoe aanzettende veranderingen in de grond rond de stapel, sterktedaling structureren. De grond rond de stapels wordt vloeibaarmaking om wrijvingsoppositie tussen kant van de stapel te verminderen en de grond. Dan, op dat punt, die het graafwerktuig onderaan macht, trillende stapelhamer en stapellichaamsgewicht gebruiken om stapel in de grond te dalen. Wanneer het ontwarren van stapels, in de staat van trilling om de stapel te nemen door de macht van de graafwerktuiglift te gebruiken. De opwindingsmacht door stapel drijfdiehardware is wordt vereist uitgebreid door plaatsgrond, grondvoorwaarde, vochtigheidsinhoud en soort stapelontwikkeling die wordt gecontroleerd.

 

10~18 meters van de bladstapel de bouw is de heersende stroming van de markt, verstrekken wij een verscheidenheid van zonderlinge groepen voor selectie, sterkteoptimalisering voor elke component, met hogere veiligheid en een brede waaier van aanpassingsvermogen aan diverse geologische voorwaarden.

 

Eigenschappen

 • Het drijven van en het trekken van staalplaatstapel, cementstapel, de stapel van het staalspoor, ijzerplaat, h-staal
 • Snelle omzettende verrichting; Van toepassing geweest op diverse werkomgevingen.
 • Vergeleken bij andere systemen, minder die kracht voor stapel het trekken wordt vereist
 • Niet de bovenkant of de bodem van de stapel van de staalpijp, de stapel van de staalplaat en staalspoor stapelt beschadigen zich op.
 • De goedgekeurde Rubberschede om lawaai en trilling te verminderen, de verrichting is stil en de het werk periode is kort; Het is nuttig om milieumoeilijkheden te overwinnen.
 • Volgens de plaatsingsrichting van van de bladstapel en plaats voorwaarden, kan de bladstapel worden vastgeklemd en of verminderd door positief omwenteling van 180 ° verbieden. De trillingsfrequentie kan door twee niveaus worden aangepast, en de dubbele pompen worden op twee niveaus gecombineerd om de opwindingskracht zeer te verhogen.
 • De hydraulische motor heeft klein volume en lichtgewicht, maar het kan output hoge macht en hoge snelheid.

455KN bladheiblok For 15 Meter die Trekkend Bouw opstapelen zich 0

 

Technische Parameter

 

Punt Fv-250 Fv-280 Fv-300 Fv-330 Fv-350L Fv-350 Fv-400
Trillingsfrequentie (t/min) 2500 2800 3200 3200 3200 3200 3200
Verrichtingsdruk (Mpa) 30 32 32 32 32 32 32
Middelpuntvliedende kracht (KN) 265 335 350 372 435 455 485
Max.Pile Lengte (m) 10 12 12 12 15 15 18
Wapengewicht (kg) 500 500 670 670 670 750 750
Hamergewicht (kg) 1700 1900 2100 2300 2400 2600 2700
Graafwerktuig (t) 20-30 20-30 30-35 33-40 35-40 40-45 45-60

 

Machineskenmerken

 • Het controlesysteem keurt de geïntegreerde klep van de de invoercontrole goed, kan elke actie onafhankelijk worden gecontroleerd, geschikt voor onderhoud en controle.
 • De trillingsfrequentie wordt gecontroleerd in twee stadia, en de tweede stadiumtrilling is de samenloop van dubbele pompen, die zeer de opwindingskracht verhoogt en de speciale geologie overwint.
 • Het mini en lichtgewichtontwerp maakt toepassing flexibel.
 • Het nemen van het voordeel van het graafwerktuig hydraulische systeem zonder ander drijfsysteemvereiste, dat sparen stookolie en vervoerskosten.
 • De verrichting is eenvoudig en gemakkelijk te leren. De bestuurder die de verrichtingsstichting van graafwerktuig heeft kan het met praktijk in werking stellen

 

Ongeveer ons

 

De Machinesco. van Shanghai yekun, Ltd werd opgericht in 2014, het professionele bedrijf van A implicerend in hydraulische het trillen heiblokvervaardiging, verkoop en de dienst. Ons bedrijf neemt het recentste hoge snelheids hydraulische trillende heiblok en zijn componenten als belangrijkste producten. Onze producten zijn enorm voor infrastructuur & bouwnijverheid van toepassing.

 

Wij concentreren ons op productkwaliteit met de recentste industriële technologie. Het mini hydraulische trillende heiblok leidt de industriële tendens. Het midden en grote hydraulische trillende heiblok wordt ook hoogst erkend door onze cliënten. Tegelijkertijd, werkten wij actief met het de fabriek en de bouwbedrijf samen van techniekmachines om meer functionele beroepsuitrusting gezamenlijk te ontwikkelen, en wij huurden buitenlandse beroeps als onze technische adviseur in.

 

Ons bedrijf bestaat uit jongelui, enthousiasme professioneel team. Hang cliënt aan als prioriteit, Kwaliteit als eerste zorg, Beheer als stichting. Wij werken voor de richting om de meest professionele en uitvoerige hydraulische het trillen van de heiblokvervaardiging en dienst te worden leverancier.

 

455KN bladheiblok For 15 Meter die Trekkend Bouw opstapelen zich 1

FAQ

 

Q: Hoe lang is de garantie periode?

 

A: De garantieperiode is 12 maanden vanaf de datum van voltooiing van installatie, de centrale verwerkingseenheid en de belangrijke onderdelen, behalve het dragen van delen.

 

Q: Wat is MOQ?

 

A: 1 reeks is beschikbaar.

 

Q: Wat is de betalingswijze?

 

A: Wij keuren de betaling van T/T goed en D/P-.

 

Q: Wat is de levertijd?

 

A: De levertijd is over het algemeen 7-35 dagen, en komt bij de Haven van Shanghai aan. Het verschepen de tijd zou als overzee moeten worden beschouwd.

 

Q: Kan ik ons EMBLEEM op de machine hebben?

 

A: Natuurlijk kunt u.

 

Q: Hoe is uw productkwaliteit?

 

A: Ons materiaal wordt strikt uitgevoerd overeenkomstig de technische normen van „Technische Voorwaarden voor Heiblok Enterprises“.

 

Q: Kan ik uw handelaar zijn?

 

A: Welkom om onze handelaar te worden, en wij zien ernaar uit het ontwikkelen tot een regionale algemene agent en een strategische partner te bevorderen zich als u met torenhoge idealen!

 

Q: Hoe te opdracht te geven tot?

 

A:
1. Gelieve te vertellen ons het model met hoeveelheid en ander vereiste die u nodig had.
2. Wij geven de Proformarekening aan u uit na bevestigden de prijs en andere details.
3. Wij schikken de ordeproductie op ontvangstbewijs van bevestigd pi en uw storting of originele L/C.
4. Nadat de goederen klaar zijn te verschepen, zullen wij u de verzendingsdatum en andere informations per e-mail tegelijkertijd informeren.
5. Wij zullen helpen om uw goederen te volgen tot u hen veilig ontvangt.