Pcf-350 Hydraulisch Graafwerktuig Mounted Pile Driver 15 Meter met Binnenstee gedeelten

Plaats van herkomst Shanghai, China
Merknaam VIBRA
Certificering ISO 9001:2015
Modelnummer Pcf-350
Min. bestelaantal 1
Prijs 22000 to 32000 USD
Verpakking Details 7.616 CBM
Levertijd 7-35 dagen
Betalingscondities L/C, T/T
Levering vermogen 15 reeks/maand
Productdetails
Trillingsfrequentie 3500 t/min Verrichtingsdruk 32 Mpa
Middelpuntvliedende kracht 470 Kn Max. Stapel 15 meter
wapengewicht 750 kg Hamergewicht 2950 kg
Graafwerktuig 40~45T Materiaal Het staal, Kernmaterialen allen wordt ingevoerd
Type Hydraulische Trillende Hamer Voorwaarde Nieuw en Gebruikt beschikbare allebei
Kleur Blauwe/Gele, aangepaste beschikbare kleur HS Code 84301000
Hoog licht

15m Hydraulisch Heiblok For Excavators

,

Hydraulisch Bladheiblok For Excavator

,

Pcf-350 Graafwerktuig Mounted Pile Hammer

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Ongeveer ons

Ye Kun Construction Machinery Co. , Is Ltd gespecialiseerde één is bezig geweest met de de de trilling het dalen van het de machinemateriaal van de stapeltekening productie, verkoop en dienst van technology-oriented ondernemingen, producten die hoofdzakelijk een de tekeningsmachine van de hoge snelheids hydraulische stapel en perifere die toebehoren, materiaal wijd te voorschijn komen in allerlei de bouw van de stichtingstechniek wordt gebruikt.

 

Na een korte periode van ontwikkeling, won het bedrijf de erkenning van klanten, en de jaarlijkse verdubbelde verkoopgroei. Op de markt brengend het land met het VIBRA-merk en voer het uit. De bedrijf′ s productie van mini hydraulisch heiblok, trillingshamer en andere productenkwaliteit heeft het geavanceerde niveau van de industrie bereikt.

 

Het bedrijf heeft een jonge en ondernemende teamsamenwerking om de klantenwaarde als zelfwaarde te respecteren, om het betrouwbaarst, het uitvoerigst, de meest professionele van de de machinemateriaal en dienst van de trillingsstapel te worden leveranciers en constante inspanningen te leveren.

 

Productdetails

 

De trillende de stapelhamer van VIBRA gebruikt zijn hoge frequentietrilling trillen stapellichaam met hoge snelheidsverhoging om de verticale trilling van mechanische opbrengst tot stapel over te gaan die de ertoe aanzettende veranderingen in de grond rond de stapel, sterktedaling structureren. De grond rond de stapels wordt vloeibaarmaking om wrijvingsoppositie tussen kant van de stapel te verminderen en de grond. Dan, op dat punt, die het graafwerktuig onderaan macht, trillende stapelhamer en stapellichaamsgewicht gebruiken om stapel in de grond te dalen. Wanneer het ontwarren van stapels, in de staat van trilling om de stapel te nemen door de macht van de graafwerktuiglift te gebruiken. De opwindingsmacht door stapel drijfdiehardware is wordt vereist uitgebreid door plaatsgrond, grondvoorwaarde, vochtigheidsinhoud en soort stapelontwikkeling die wordt gecontroleerd.

 

Deze reeks machines is zeer populair met klanten. De structuur van het dooslichaam is verenigbaar met dat van de hamer van heersende stromingstaiwan. De vervangstukken zijn verwisselbaar. Het dooslager is gebroken en gemakkelijk om worden gehandhaafd. De vervaardigde doosstructuur heeft hogere eisen ten aanzien van materiële sterkte, het lassen procédé en het machinaal bewerken van nauwkeurigheid. Wij hebben strikte controle in alle aspecten van productie om stabiele kwaliteit te verzekeren. Wij hebben met succes grootste modelpcf-500 vervaardigd, die met Kat 365 aanpast.

 

Puntmodel Pcf-300 Pcf-330 Pcf-350 Pcf-450 Pcf-500
Trillingsfrequentie t/min 3500 3300 3500 3300 3200
Verrichtingsdruk Mpa 32 32 32 32 32
Middelpuntvliedende kracht kn 385 420 470 535 585
Max. Stapellengte m 12 12 15 18 eenentwintig
Wapengewicht kg 750 750 750 820 820
Hamergewicht kg 2750 2850 2950 3150 3350
Graafwerktuig T 27~30 33~38 40~45 47~55 55~70

 

 

Materiaalvoordeel

 

De gepaste Rubberschede om lawaai te verminderen, de verrichting is stil en de het werk periode is kort; nuttig om milieumoeilijkheden te overwinnen.
Het drijven van en het trekken van verschillend soort staalplaatstapel, cementstapel, de stapel van het staalspoor, ijzerplaat, h-staal enz.
Snellere omzettende verrichting; Toepasselijk voor diverse het werk projecten en milieu.
In ben met andere stapel drijfsystemen vergelijkbaar, minder die kracht voor stapel het trekken wordt vereist
Bescherm tegen schade de bovenkant of de bodem van de stapel van de staalpijp, de stapel van de staalplaat en de stapel van het staalspoor.
Bescherm tegen schade vaak het de bouw zelfs werk dichtbij het
De hydraulische motor heeft klein volume en lichtgewicht, maar het kan output hoge macht en hoge snelheid.
De trillingsfrequentie kan door veranderlijke pomp worden aangepast. Het kan in graafwerktuigverrichting van om het even welk merk worden gebruikt, en kan aan verschillende het werkvereisten voldoen slechts na het veranderen van klemmen.

 

Pcf-350 Hydraulisch Graafwerktuig Mounted Pile Driver 15 Meter met Binnenstee gedeelten 0

 

Bereik Application

 

Door met verschillende klemmen samen te werken, kan het houten stapel, cementstapel, staalplaatstapel, de stapel van de staalpijp, h-Straal staal, staalschild, enz. en terugtrekken
Bijna kan om het even welk 6-60 tongraafwerktuig van om het even welk merk voor installatie worden gebruikt
Het wordt wijd gebruikt op waterloopdijk, huisstichting, gemeentelijk netwerk, brug, photovoltaic stapel en andere gebieden van de stichtingenbouw

 

Pcf-350 Hydraulisch Graafwerktuig Mounted Pile Driver 15 Meter met Binnenstee gedeelten 1

FAQ

 

Q: Hoe lang is de garantie periode?

 

A: De garantieperiode is 12 maanden vanaf de datum van voltooiing van installatie, de centrale verwerkingseenheid en de belangrijke onderdelen, behalve het dragen van delen.

 

Q: Wat is MOQ?

 

A: 1 reeks is beschikbaar.

 

Q: Wat is de betalingswijze?

 

A: Wij keuren de betaling van T/T goed en D/P-.

 

Q: Wat is de levertijd?

 

A: De levertijd is over het algemeen 7-35 dagen, en komt bij de Haven van Shanghai aan. Het verschepen de tijd zou als overzee moeten worden beschouwd.

 

Q: Kan ik ons EMBLEEM op de machine hebben?

 

A: Natuurlijk kunt u.

 

Q: Hoe is uw productkwaliteit?

 

A: Ons materiaal wordt strikt uitgevoerd overeenkomstig de technische normen van „Technische Voorwaarden voor Heiblok Enterprises“.

 

Q: Kan ik uw handelaar zijn?

 

A: Welkom om onze handelaar te worden, en wij zien ernaar uit het ontwikkelen tot een regionale algemene agent en een strategische partner te bevorderen zich als u met torenhoge idealen!

 

Q: Hoe te opdracht te geven tot?

 

A:
1. Gelieve te vertellen ons het model met hoeveelheid en ander vereiste die u nodig had.
2. Wij geven de Proformarekening aan u uit na bevestigden de prijs en andere details.
3. Wij schikken de ordeproductie op ontvangstbewijs van bevestigd pi en uw storting of originele L/C.
4. Nadat de goederen klaar zijn te verschepen, zullen wij u de verzendingsdatum en andere informations per e-mail tegelijkertijd informeren.
5. Wij zullen helpen om uw goederen te volgen tot u hen veilig ontvangt.