Het Heiblok 3300rpm van het 18 Meterblad voor het Project van de de Brugbouw van Wegwegen

Plaats van herkomst Shanghai, China
Merknaam VIBRA
Certificering ISO 9001:2015
Modelnummer Pcf-450
Min. bestelaantal 1
Prijs 23,000 to 32,000 USD
Verpakking Details 7.616 CBM
Levertijd 7-35 dagen
Betalingscondities L/C, T/T, D/P, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen 10 reeks/maand
Productdetails
Trillingsfrequentie 3300 t/min Verrichtingsdruk 32 Mpa
Middelpuntvliedende kracht 535 Kn Maximumstapel 18 m
WAPEN 820 kg Hamer 3150 kg
Graafwerktuig 47~55 T Kleur Blauwe/Gele, aangepaste beschikbare kleur
Materiaal Het staal, Kernmaterialen allen wordt ingevoerd Voorwaarde Nieuw en Gebruikt beschikbare allebei
Type Hydraulische Trillende Hamer HS Code 84301000
Hoog licht

Wegwegen Aanleg Bladheiblok

,

18m Bladheiblok For Excavator

,

3300rpm hydraulisch Heiblok For Excavators

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Ye Kun Construction Machinery Co. , Is Ltd gespecialiseerde één is bezig geweest met de de de trilling het dalen van het de machinemateriaal van de stapeltekening productie, verkoop en dienst van technology-oriented ondernemingen, producten die hoofdzakelijk een de tekeningsmachine van de hoge snelheids hydraulische stapel en perifere die toebehoren, materiaal wijd te voorschijn komen in allerlei de bouw van de stichtingstechniek wordt gebruikt.

 

Na een korte periode van ontwikkeling, won het bedrijf de erkenning van klanten, en de jaarlijkse verdubbelde verkoopgroei. Op de markt brengend het land met het VIBRA-merk en voer het uit. De bedrijf′ s productie van mini hydraulisch heiblok, trillingshamer en andere productenkwaliteit heeft het geavanceerde niveau van de industrie bereikt.

 

Het bedrijf heeft een jonge en ondernemende teamsamenwerking om de klantenwaarde als zelfwaarde te respecteren, om het betrouwbaarst, het uitvoerigst, de meest professionele van de de machinemateriaal en dienst van de trillingsstapel te worden leveranciers en constante inspanningen te leveren.

Het werk Principe

Het hydraulische trillende heiblok neemt het voordeel van hoge die frequentietrilling door motor wordt geproduceerd en doortrekt de trillingskracht aan het hydraulische trillende heiblok voor het omringende grond vloeibaar maken & breekt zijn structuur om de wrijving te verminderen; dan vormt het opstapelen van of het boren van de stapel de grondgrond via excavtor. De hoge frequentietrilling wordt gedreven door de hydraulische motor van het graafwerktuig.

De hydraulische motor drijft de twee zonderlinge assen om bij hoge snelheid in tegenovergestelde richting te roteren. De horizontale kracht van de zonderlinge as annuleert elkaar zonder trilling. De verticale krachten kloppen aan elkaar, die een verticaal-frequentietrilling creëren.

Productdetails

De trillende de stapelhamer van VIBRA gebruikt zijn hoge frequentietrilling trillen stapellichaam met hoge snelheidsverhoging om de verticale trilling van mechanische opbrengst tot stapel over te gaan die de ertoe aanzettende veranderingen in de grond rond de stapel, sterktedaling structureren. De grond rond de stapels wordt vloeibaarmaking om wrijvingsoppositie tussen kant van de stapel te verminderen en de grond. Dan, op dat punt, die het graafwerktuig onderaan macht, trillende stapelhamer en stapellichaamsgewicht gebruiken om stapel in de grond te dalen. Wanneer het ontwarren van stapels, in de staat van trilling om de stapel te nemen door de macht van de graafwerktuiglift te gebruiken. De opwindingsmacht door stapel drijfdiehardware is wordt vereist uitgebreid door plaatsgrond, grondvoorwaarde, vochtigheidsinhoud en soort stapelontwikkeling die wordt gecontroleerd.

 

Deze reeks machines is populair met cliënten. De structuur van het hamerlichaam is als van het standaardheiblok van Taiwan. De vervangstukken zijn vervangbaar. Het dooslager is gebroken en gemakkelijk om omhoog worden gehouden. De structuur van de doos heeft hogere noodzaak voor materiële sterkte, het lassen procédé en het machinaal bewerken van nauwkeurigheid. Wij hebben extreme controle in alle stukken van productie om stabiele kwaliteit te verzekeren. Wij hebben levensvatbaar grootste modelpcf-500 vervaardigd, die met Kat 365 aanpast.

 

Puntmodel Pcf-300 Pcf-330 Pcf-350 Pcf-450 Pcf-500
Trilling t/min 3500 3300 3500 3300 3200
Verrichtingsdruk Mpa 32 32 32 32 32
Middelpuntvliedende kracht kn 385 420 470 535 585
Max. Stapellengte m 12 12 15 18 eenentwintig
Wapengewicht kg 750 750 750 820 820
Hamergewicht kg 2750 2850 2950 3150 3350
Graafwerktuig Operating Weight T 27~30 33~38 40~45 47~55 55~70

 

 

Materiaalvoordeel

 • Stapel van de stapel de drijfstaalplaat, cementstapel, de stapel van het staalspoor, ijzerplaat, h-staal
 • Snelle omzettende verrichting; Van toepassing geweest op diverse werkomgevingen.
 • Vergeleken bij andere systemen, minder die kracht voor stapel het trekken wordt vereist
 • Niet de bovenkant of de bodem van de stapel van de staalpijp, de stapel van de staalplaat en staalspoor stapelt beschadigen zich op.
 • Om niet het de bouw werk dichtbij het zelfs vaak te beschadigen.
 • De goedgekeurde Rubberschede om lawaai en trilling te verminderen, de verrichting is stil en de het werk periode is kort; Het is nuttig om milieumoeilijkheden te overwinnen.
 • Volgens de plaatsingsrichting van van de bladstapel en plaats voorwaarden, kan de bladstapel worden vastgeklemd en of verminderd door positief omwenteling van 180 ° verbieden. De trillingsfrequentie kan door twee niveaus worden aangepast, en de dubbele pompen worden op twee niveaus gecombineerd om de opwindingskracht zeer te verhogen.
 • De trillingsfrequentie is hoog, is de bevorderende kracht reusachtig, en de sterkte van elk fundamenteel onderdeel is hoog
 •  
 • Uiterst diepgaande mechanische assemblage uit gegoten staal, uitgebreide oliekamer en de omzetting van bar, hoge betrouwbaarheid
 • De gehele machineconfiguratie is hoog, en de belangrijkste delen van Rexroth-trillingsmotor zijn ingevoerde eerste-lijnmerken

 

Het Heiblok 3300rpm van het 18 Meterblad voor het Project van de de Brugbouw van Wegwegen 0

 

Gebied van Toepassing

 

Door verschillende grepen bij te staan, kan het hoop van houten, stevige stapel, staalplaatstapel, de stapel van de staalpijp, h-Schacht staal, staalschild, enz. en terugtrekken.
Toepasselijk voor om het even welk 6-60 tongraafwerktuig van om het even welk merk voor zich het opstapelen
Gebruikt op stroombank, huisstichting, metropolitaanse vereniging, interface, photovoltaic stapel en diverse gebieden van de stichtingenvordering

 

Het Heiblok 3300rpm van het 18 Meterblad voor het Project van de de Brugbouw van Wegwegen 1

FAQ

 

Q: Hoe lang is de garantie periode?

 

A: De garantieperiode is 12 maanden vanaf de datum van voltooiing van installatie, de centrale verwerkingseenheid en de belangrijke onderdelen, behalve het dragen van delen.

 

Q: Wat is MOQ?

 

A: 1 reeks is beschikbaar.

 

Q: Wat is de betalingswijze?

 

A: Wij keuren de betaling van T/T goed en D/P-.

 

Q: Wat is de levertijd?

 

A: De levertijd is over het algemeen 7-35 dagen, en komt bij de Haven van Shanghai aan. Het verschepen de tijd zou als overzee moeten worden beschouwd.

 

Q: Kan ik ons EMBLEEM op de machine hebben?

 

A: Natuurlijk kunt u.

 

Q: Hoe is uw productkwaliteit?

 

A: Ons materiaal wordt strikt uitgevoerd overeenkomstig de technische normen van „Technische Voorwaarden voor Heiblok Enterprises“.

 

Q: Kan ik uw handelaar zijn?

 

A: Welkom om onze handelaar te worden, en wij zien ernaar uit het ontwikkelen tot een regionale algemene agent en een strategische partner te bevorderen zich als u met torenhoge idealen!

 

Q: Hoe te opdracht te geven tot?

 

A:
1. Gelieve te vertellen ons het model met hoeveelheid en ander vereiste die u nodig had.
2. Wij geven de Proformarekening aan u uit na bevestigden de prijs en andere details.
3. Wij schikken de ordeproductie op ontvangstbewijs van bevestigd pi en uw storting of originele L/C.
4. Nadat de goederen klaar zijn te verschepen, zullen wij u de verzendingsdatum en andere informations per e-mail tegelijkertijd informeren.
5. Wij zullen helpen om uw goederen te volgen tot u hen veilig ontvangt.