Hydraulische Trencher met hoge weerstand, Hydraulische Sloot Graaf Flexibele Controle

Plaats van herkomst Shanghai, China
Merknaam Auger Torque
Modelnummer Vm-1000
Min. bestelaantal 1 set
Prijs Negotiable
Levertijd 7-35 dagen
Betalingscondities L/C, T/T, D/P
Levering vermogen 15 reeks/maand
Productdetails
NAAM Hydraulische Trencher Eigenschap met hoge weerstand
De waaier van de oliedruk 160-180 bar Oliestroom 60-70 l/min.
Scherpe Trommelbreedte 1000mm Graafwerktuig 5-10 ton
Hoog licht

slootgraver

,

slootheks trencher

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Of u overwoekerde sloten behandelt, kan de lage vegetatie, of het verwijderen van een volledige boom, gehechtheid van de de dekkingsmachine van de Avegaartorsie de Veranderlijke ideale oplossingen verstrekken om perfecte resultaten te bereiken.

 

 VM 1000  VM 1500
** De standaardwaaier van de de oliedruk van de toestelmotor: 160-180 bar; Beste oliedruk: 180 bar; De waaier van de oliestroom: 60-70 l/min.; beste oliestroom: 70 L/min. ** De standaardwaaier van de de oliedruk van de toestelmotor: 220-240 bar; Beste oliedruk: 240 bar; De waaier van de oliestroom: 85-95 l/min.; beste oliestroom: 95 L/min.
** Geschikt voor graafwerktuig 5 Ton aan 10 Ton ** Geschikt voor graafwerktuig 10 Ton aan 15 Ton
** Compatibel met de laders van de steunbalkjonge os ** Compatibel met de laders van de steunbalkjonge os
** Geschikt voor machines die boven druk en stroom kunnen verkrijgen ** Geschikt voor machines die boven druk en stroom kunnen verkrijgen

** Scherpe trommelbreedte: 1000 Mm-handvatdiameters tot 120 Mm bomen.

 

** Scherpe trommelbreedte: 1500 Mm-handvatdiameters tot 250 Mm bomen.

 

** gewicht 400 kg

 

** gewicht 800 kg

 

 

Bedrijfsinformatie

 

Co. van de Bouwmachines van Shanghai Yekun, Ltd werd opgericht in 2014, het professionele bedrijf van A implicerend in hydraulische het trillen heiblokvervaardiging, verkoop en de dienst. Ons bedrijf neemt het recentste hoge snelheids hydraulische trillende heiblok en zijn componenten als belangrijkste producten. Onze producten zijn enorm voor infrastructuur & bouwnijverheid van toepassing.

 

Wij concentreren ons op productkwaliteit met de recentste industriële technologie. Het mini hydraulische trillende heiblok leidt de industriële tendens. Het midden en grote hydraulische trillende heiblok wordt ook hoogst erkend door onze cliënten. Tegelijkertijd, werkten wij actief met het de fabriek en de bouwbedrijf samen van techniekmachines om meer functionele beroepsuitrusting gezamenlijk te ontwikkelen, en wij huurden buitenlandse beroeps als onze technische adviseur in.

 

Ons bedrijf bestaat uit jongelui, enthousiasme professioneel team. Hang cliënt aan als prioriteit, Kwaliteit als eerste zorg, Beheer als stichting. Wij werken voor de richting om de meest professionele en uitvoerige hydraulische het trillen van de heiblokvervaardiging en dienst te worden leverancier.

 

Hydraulische Trencher met hoge weerstand, Hydraulische Sloot Graaf Flexibele Controle 0

 

FAQ

 

Q: Hoe lang is de garantie periode?

 

A: De garantieperiode is 12 maanden vanaf de datum van voltooiing van installatie, de centrale verwerkingseenheid en de belangrijke onderdelen, behalve het dragen van delen.

 

Q: Wat is MOQ?

 

A: Één reeks is beschikbaar.

 

Q: Wat is de betalingswijze?

 

A: Wij keuren de betaling van L/C, van T/T goed en D/P-.

 

Q: Wat is de levertijd?

 

A: De levertijd is over het algemeen 7-35 dagen, en komt bij de Haven van Shanghai aan. Het verschepen de tijd zou als overzee moeten worden beschouwd.

 

Q: Kan ik ons EMBLEEM op de machine hebben?

 

A: Natuurlijk kunt u.

 

Q: Hoe is uw productkwaliteit?

 

A: Ons materiaal wordt strikt uitgevoerd overeenkomstig de technische normen van „Technische Voorwaarden voor Heiblok Enterprises“.

 

Q: Kan ik uw handelaar zijn?

 

A: Welkom om onze handelaar te worden, en wij zien ernaar uit het ontwikkelen tot een regionale algemene agent en een strategische partner te bevorderen zich als u met torenhoge idealen!