Nauwkeurige Hydraulische Haagsnijder, Boom het Snoeien Machine Betrouwbare Prestaties

Plaats van herkomst Shanghai, China
Merknaam AUGER TORQUE
Modelnummer T150
Min. bestelaantal 1 set
Prijs Negotiable
Levertijd 7-35 dagen
Betalingscondities L/C, T/T, D/P
Levering vermogen 15 reeks/maand
Productdetails
NAAM Boom het Snoeien Machine Eigenschap nauwkeurig
Besnoeiings totale lengte 2.5m Gebruik Versieringsgras en struiken
Barlengte 1.5M Graafwerktuig 1.5-8 ton
Hoog licht

struik in orde makende machine

,

boom het snoeien machine

Laat een bericht achter
Productomschrijving

 

Beschrijving

 

Haag het snoeien de machine is het beste materiaal voor 1.5-8 ton graafwerktuig en steunbalkjonge oslader. Het onlangs ontworpen opzettende kader staat u toe om de haagsnijder tussen de linkerzijde en het recht van de machine snel te schakelen. Wanneer geïnstalleerd op een lader van de steunbalkjonge os, maakt de haagsnijder ook gras en struiken in orde. Wanneer verbonden met de facultatieve uitbreiding van de boortand, is de totale lengte van de besnoeiing 2.5m. Het kan nauwkeuriger en efficiënt snoeien, en het verstrekt ook een andere manier om de veelzijdigheid van bestaande machines uit te breiden.

 

Nauwkeurige Hydraulische Haagsnijder, Boom het Snoeien Machine Betrouwbare Prestaties 0

 

Ongeveer ons

 

De Machinesco. van Shanghai yekun, Ltd werd opgericht in 2014, het professionele bedrijf van A implicerend in hydraulische het trillen heiblokvervaardiging, verkoop en de dienst. Ons bedrijf neemt het recentste hoge snelheids hydraulische trillende heiblok en zijn componenten als belangrijkste producten. Onze producten zijn enorm voor infrastructuur & bouwnijverheid van toepassing.

 

Wij concentreren ons op productkwaliteit met de recentste industriële technologie. Het mini hydraulische trillende heiblok leidt de industriële tendens. Het midden en grote hydraulische trillende heiblok wordt ook hoogst erkend door onze cliënten. Tegelijkertijd, werkten wij actief met het de fabriek en de bouwbedrijf samen van techniekmachines om meer functionele beroepsuitrusting gezamenlijk te ontwikkelen, en wij huurden buitenlandse beroeps als onze technische adviseur in.

 

Ons bedrijf bestaat uit jongelui, enthousiasme professioneel team. Hang cliënt aan als prioriteit, Kwaliteit als eerste zorg, Beheer als stichting. Wij werken voor de richting om de meest professionele en uitvoerige hydraulische het trillen van de heiblokvervaardiging en dienst te worden leverancier.