De spiraalvormige Borewell-Hoge Milieuvriendelijke Nauwkeurigheid van de Boringsmachine

Plaats van herkomst China
Merknaam AUTGER TORQUE
Modelnummer V+Auger
Min. bestelaantal 1 set
Prijs Negotiable
Levertijd 1-8 dagen
Betalingscondities L/C, T/T, D/P
Productdetails
NAAM Droeg Boringsmachine Eigenschap hoge nauwkeurigheid
Het koelen Methode Olie het Koelen Gebruik Voor 24 - 50 ton graafwerktuigen
Hoog licht

grond boring materiaal

,

borewell gravende machine

Laat een bericht achter
Productomschrijving

 

 

Beschrijving

 

Een nieuw type van de hoge machine van de torsieboring, die voor graafwerktuigen van 24 ton aan 50 ton geschikt is.

 

Producteigenschappen


1. Het integrale toestelolie koelen: Met uniek ontwerp, slechts door de automatische berekening van vloeistof, wordt het blik van de toestelolie efficiënt gekoeld. Dit systeem beschermt effectief uw investering in de hoge stapels van het torsieanker.
2. Hoog - kwaliteits hydraulische motor: De materialen van ons bedrijf zijn ook van de leveranciers van uitstekende kwaliteit.
3. Planetarische versnellingsbak: De unieke planetarische versnellingsbak kan de outputtorsie vergroten. Dit systeem kan de outputtorsie van onze motor verdubbelen en de duurzaamheid en de betrouwbaarheid van onze producten verzekeren.

 

Ongeveer ons

 

Co. van de Bouwmachines van Shanghai Yekun, Ltd werd opgericht in 2014, het professionele bedrijf van A implicerend in hydraulische het trillen heiblokvervaardiging, verkoop en de dienst. Ons bedrijf neemt het recentste hoge snelheids hydraulische trillende heiblok en zijn componenten als belangrijkste producten. Onze producten zijn enorm voor infrastructuur & bouwnijverheid van toepassing.

 

Wij concentreren ons op productkwaliteit met de recentste industriële technologie. Het mini hydraulische trillende heiblok leidt de industriële tendens. Het midden en grote hydraulische trillende heiblok wordt ook hoogst erkend door onze cliënten. Tegelijkertijd, werkten wij actief met het de fabriek en de bouwbedrijf samen van techniekmachines om meer functionele beroepsuitrusting gezamenlijk te ontwikkelen, en wij huurden buitenlandse beroeps als onze technische adviseur in.

 

Ons bedrijf bestaat uit jongelui, enthousiasme professioneel team. Hang cliënt aan als prioriteit, Kwaliteit als eerste zorg, Beheer als stichting. Wij werken voor de richting om de meest professionele en uitvoerige hydraulische het trillen van de heiblokvervaardiging en dienst te worden leverancier.