De aangepaste Mechanische Stabiele Prestaties van de Boom Geschikte Verrichting

Plaats van herkomst Shanghai
Merknaam VIBRA
Min. bestelaantal 1 set
Prijs Negotiable
Levertijd 1-8 dagen
Betalingscondities L/C, T/T, D/P
Productdetails
NAAM Groot Aangepast Wapen Eigenschap met hoge weerstand
Hoog licht

Graafwerktuigboom

,

stapel boorboom

Laat een bericht achter
Productomschrijving

 

 

Groot Aangepast Wapen

 

● Het gebruiken van staal met hoge weerstand voor las om gemakkelijk het buigen te verhinderen en gebroken;
● Kiezend de hogere en dikkere legeringsdekking voor de verbindende as, die slijtage-zichverzettende tegen eigenschappen en een langere levensduur heeft.
● Redelijke lay-out voor de hydraulische pijp om met de graafwerktuigregeling aan te passen. Alle gezamenlijk-punten worden gelast door argon-boog.
● Ontwerpend met hetzelfde smeringssysteem zoals de evacuator, die gemak aan smering en lengte de levensduur is.

 

Technische Parameter

 

Punt Model Band-12 Band-15 Band-18
Grote Wapenlengte m 9.0 10.5 12.5
Klein Wapenlengte m 3.8 4.5 5.5
Max. Stapellengte m 12 15 18
Totaal Gewicht kg 4200 5300 6500
Graafwerktuig T 30-40 40-50 45-60

 

Ongeveer ons

 

De Machinesco. van Shanghai yekun, Ltd werd opgericht in 2014, het professionele bedrijf van A implicerend in hydraulische het trillen heiblokvervaardiging, verkoop en de dienst. Ons bedrijf neemt het recentste hoge snelheids hydraulische trillende heiblok en zijn componenten als belangrijkste producten. Onze producten zijn enorm voor infrastructuur & bouwnijverheid van toepassing.

 

Wij concentreren ons op productkwaliteit met de recentste industriële technologie. Het mini hydraulische trillende heiblok leidt de industriële tendens. Het midden en grote hydraulische trillende heiblok wordt ook hoogst erkend door onze cliënten. Tegelijkertijd, werkten wij actief met het de fabriek en de bouwbedrijf samen van techniekmachines om meer functionele beroepsuitrusting gezamenlijk te ontwikkelen, en wij huurden buitenlandse beroeps als onze technische adviseur in.

 

Ons bedrijf bestaat uit jongelui, enthousiasme professioneel team. Hang cliënt aan als prioriteit, Kwaliteit als eerste zorg, Beheer als stichting. Wij werken voor de richting om de meest professionele en uitvoerige hydraulische het trillen van de heiblokvervaardiging en dienst te worden leverancier.